Nadine

Wie ben ik?

Mijn naam is Nadine Hendriks, 39 jaar, getrouwd, moeder van twee dochters en kindercoach van “What a feeling” kindercoaching.

Sinds 14 jaar ben ik werkzaam in het onderwijs als groepsleerkracht. Ik doe mijn werk met ontzettend veel plezier en geniet van het werken met kinderen. Wat mij echter sinds een aantal jaren opvalt, is dat veel kinderen met een hoop emoties worstelen en niet lekker in hun vel zitten. Zij blokkeren en kunnen zich daardoor niet optimaal ontwikkelen. Daarom heb ik besloten mij meer te gaan richten op het sociaal-emotionele gebied, naast een parttime baan in het onderwijs. Ik heb de opleiding kindercoach gedaan en ik ben erg blij dat ik als kindercoach nu kinderen de tijd en aandacht kan geven die ze nodig hebben en verdienen.

Sinds 12 jaar werk ik in het Montessorionderwijs. Vanuit het Montessorionderwijs geef ik les met het motto “Leer mij het zelf te doen” en dat is precies wat ik als coach doe. Een kind helpen vanuit zijn eigen kracht, kwaliteiten en creativiteit met het eigen gevoel om te gaan.

“What a feeling” betekent natuurlijk “wat een gevoel”. Ik vind het belangrijk om eigen emoties te herkennen/erkennen, bewust te worden van wat je allemaal voelt en goed met emoties om te kunnen gaan.