N.

Waarom een kindercoach?

Je zit vast en komt niet verder. Dit gevoel herkennen veel mensen. Kinderen helaas ook. Je zit niet lekker in je vel en je weet niet hoe uit deze neerwaartse spiraal te komen. Een kindercoach kan dan net dat steuntje in de rug bieden dat een kind nodig heeft om weer de goede kant op te gaan.

We leven in een erg drukke en hectische maatschappij waarin veel van je wordt verwacht. Kinderen en pubers ervaren dit net zo. Er is niet veel ruimte en tijd voor het omgaan met gevoelens. We gaan maar door…Emoties zijn er in verschillende maten en vormen en zijn voor ieder mens uniek. Maar hoe ga je nu met al die emoties om?

Kinderen lopen tegen allerlei situaties aan en als ouder probeer je je kind zo goed mogelijk te helpen en te begeleiden, maar soms weet je het als ouder ook even niet meer. Dan kun je terecht bij een kindercoach. Samen met u en uw kind gaan we kijken hoe uw kind zich weer beter en sterker kan gaan voelen. Uw kind speelt de belangrijkste rol.

Kindercoaching is een kortdurende en laagdrempelige vorm van begeleiding voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 18 jaar.